Visste du at  i vår klinikk utfører vi også massasje?

Dette kan være i forbindelse med andre behandlingsforløp, eller som en egen behandling. Vi har god anatomisk kunnskap og ser derfor sammenhenger mellom det du forteller oss, hvor du peker og hva vi selv kjenner når vi behandler deg. Vi har også god innsikt i hvordan man skal forholde seg til massasje for ulike pasientgrupper; for deg som gravid, om du går på spesielle medisiner, har vært med i ulykker/ har gamle skader etc. Vi hjelper deg å finne en god stilling å ligge i, da det ikke alltid er mageleie som er det beste for alle. Dette er en klar fordel når man skal utføre massasje på et profesjonelt nivå. Følelsen av at vi treffer rett og trykker akkurat passe hardt, at vi tar over så du kan føle deg trygg, er gjerne det du som pasient merker.

Klassisk massasje

Her jobber vi akkurat så langt inn i kroppen at vi kjenner muskulaturen det skal jobbes med. Dette skal være en avslappende behandling for deg som pasient, ikke vondt. Denne behandlingen gir en god mental og fysisk avspenning.

Idrettsmassasje

Under en idrettsmassasje går vi dypere i muskulaturen og jobber gjerne med spesifikke smerteproblemer eller overbelastninger. Kan noen ganger være litt tøffere for deg som pasient underveis, men gir en veldig god effekt etterpå. Det er vanlig å kjenne seg lettere i muskulaturen direkte etter en slik behandling.

Samspillet med terapeut

Det er helt opp til deg om du ønsker å føre en samtale underveis. Vi starter gjerne behandlingen med å spørre deg om du har spesifikk sykdom eller skader vi bør ta hensyn til. Deretter bestemmer du, som pasient, om du vil slå an en prat med våre hyggelige terapeuter – eller om du bare vil slappe helt av og fokusere på massasjen.